Onion Rings

Σε όποιον αρέσουν τα αμερικάνικα onion rings προτείνω να δοκιμάσουν την συνταγή αυτή.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σερβίρονται τόσο σκέτα όσο και ως συνοδευτικό σε κάποιο χάμπουργκερ ή ψητές φτερούγες (γενικά σε εδέσματα fast food).

Συστατικά: Διαδικασία:
  • 50 ml μπύρα
  • 50 ml κρέμα γάλακτος
  • 2 αυγά
  • 200 γρ. Αλεύρι
  • 1 κτλ γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 κτλ. γλυκού αλάτι
  • 3 κρεμμύδια
  • λάδι για τηγάνισμα (ηλιέλαιο)
Aναμειγνύουμε την μπύρα, την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το σε μια απαλή και αρκετά υγρή ζύμη.Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες πάχους ενός εκατοστού.Περνάμε τις ροδέλες από τη ζύμη και τηγανίζουμε για λίγο, μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφή χρώμα.Το τηγάνισμα θέλει λίγο προσοχή γιατί τα κρεμμύδια ψήνονται πολύ γρήγορα. Θα ήταν καλό να υπήρχαν δύο άτομα, το έναν να ετοιμάζει τα κρεμμύδια και το άλλο να έχει την ευθύνη για το τηγάνισμα.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s